25.01.2013

"The end of wisdom is to dream high enough not to lose the dream in the seeking of it."

- William Faulkner



Dagens tale..

Det er så viktig å ikke la seg påvirke av andres frykt og fordommer. Det er så viktig å kjenne hva som er riktig for deg selv, og gå den veien! Men hva er riktig for deg? Jeg vet det er utrolig vanskelig for mange å faktisk tørre og kjenne etter. Virkelig kjenne etter hva som gir deg glede og inspirasjon. Hva som får deg til å smile, som får deg til å kjenne at du lever. Som engasjerer deg, og som provoserer deg. Fanger deg og fascinerer deg. Har du noe i tankene? ..

Da er det det du skal gå etter.

Ikke nøl, ikke tvil, ikke la frykten ta overhånd. Bare tro! Tro på at den følelsen du får er rett for deg. Og at det første du tenkte på, er det du skal søke etter. Støtte fra menneskene rundt deg er kanskje det viktigste for deg, hva dine nærmeste venner, familien din som du er så uendelig glad i synes om deg og det du velger å gå for. Men vet du hva? Det viktigste er å velge med hjertet, uavhengig av hva noen som helst andre enn deg selv mener. La meg gjenta det.

Det viktigste i livet ditt er å velge med hjertet, uavhengig av hva noen andre mener.

Din mening teller mest av alt. Det kan virke så lett når man sier det på den måten; det er det ikke. Det er komplisert, tøft, skremmende og utfordrende å tro på seg selv. For du føler kanskje ikke at du fortjener det, å ha det bra. Uansett hvordan de rundt deg har det, så fortjener du å ha det bra. Ikke fordi andre trenger at du har det bra og sprer glede rundt deg. Men fordi du helt oppriktig har det bra. Du styrer ditt eget liv.

Hvis du skulle føle at en person rundt deg ikke unner deg den gleden, krev din plass. Krev rom til å vokse og utvikle deg i den retningen du vil. Hvis det fortsatt ikke går opp for den personen hvor verdifull du er, så er det ikke verdt all kjempingen. Da fortjener du lykke et annet sted. Finn ditt sted, finn din hverdag.

Skap ditt eget liv.



- Emilie


Privat bilde

2 kommentarer:

  1. du skriver så bra! er så enig, det er superviktig!

    SvarSlett
  2. Her føler jeg bare for å si Halleluja! ;) YES!

    SvarSlett