27.01.2013

Stram og fast til sommeren!

Tror ikke jeg skal lage et blogginnlegg om hvilke øvelser du bør gjøre for å få den stramme kroppen til sommeren, dessuten syns jeg det er latterlig å "trene seg opp" til sommeren. Hvorfor skal du kun trene da? Tren fordi det er gøy og fordi det gjør godt på humøret, og ikke minst helsa di. MEN en treningsform som har blitt ekstremt populær i USA og mange andre steder, har jeg nå prøvd for første gang!
Nemlig Piloxing!

 
 


 
Som det lyder i navnet, så er det en blanding av boxing og pilates-relaterte øvelser, som gjør at du får den kraftfulle treningsformen og i tillegg trener de lange musklene i løpet av en og samme time. Jeg, personlig, syns det kan bli enformig med kun aerobic, body work eller andre lignende gruppetimer, men Piloxing er rett og slett perfekt for oss som har drevet med dans (fordi vi har forståelse for veldig mange av øvelsene, f.eks. plie, tendu). Men det passer bra for alle som ofte syns det blir tungt og slitsomt med det samme om og om igjen. Her er det nemlig så variert, og du rekker ikke tenke så mye; det er bare moro!

Selvfølgelig er det hardt, og det er nettopp det som gjør at du trener hele kroppen og blir gjennomvarm. Dermed får du en balansert følelse i kroppen etter trening, hvis du jobber riktig selvsagt. Og ikke føler at du kun har trent armer, eller kun rygg.  
 
 
GO TRY IT!
Kan garantere deg en bra time.
Hvertfall hvis du har Tine som instruktør!
 
 
 
- Emilie

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar